24.5.2024: AIA workshop SPECIAL

Tento kurz má charakter každoročního speciálního cadaverového workshopu intervenční algeziologie SIA SSLB.
Na tomto kurzu předpokládáme znalosti základů práce se skiaskopickou a ultrazvukovou navigací stejně jako již používání základních technik frekventantů v denní praxi.
Kurz a jeho zaměření je vybráno výborem SSLB/ SIA s ohledem na nejžádanější problematiku algeziologickou obcí v ČR a určitým “kurzem na přání”. (např. “head and neck procedures”,  SCS programming, nebo transgrade SCS/DRG  etc.) Letos se tímto esem v rukávu stal kurz radiofrekvenčních technik „powered by CARDION“. Pracovat budeeme s technikou ABBOTT.
Kurz je zaměřen na vybrané a méně běžné techniky, stejně jako na osvojení si  a rozšíření intervenčního spektra o předem vybrané typy zákroků, které v případě tohoto kurzu budou demonstrovány na reálných pacientech- tedy „live demo“ typ workshopové výuky. Podrobnější přehled náplně kurzu v příloze v programu AIA SPECIAL. K dispozici Vám budou 2 mentoři, zkušení intervenční algeziologové z prestižních pracovišť CLB z ČR. V tomto vydání padla volba na MUDr. Šimona Kozáka domácího pracoviště CLB KAR FNKV a MUDr. Michala Matiase, FIPP z pracoviště EuropainClinic.
 774 590 100
Načítací animace Načítání…
EAD Logo Trvá to moc dlouho?

Načíst znovu Načíst dokument znovu
| Otevřít Otevřít v nové kartě

Všechny výnosy výukových akcí pod patronací AIA SSLB budou použity pro další rozvoj programu vzdělávací platformy akademie intervenční algeziologie a podporu vzdělávání v algeziologii.

Simulační centrum AIA FNKV a 3. LF UK
Ústav anatomie 3. lékařské fakulty
Univerzita Karlova
Ruská 57, 100 00 Praha 10