21.11.2024: SCS programming COURSE, NM 2024 WORKSHOP

V listopadu nás opět čeká konference na půdě FN Motol o novinkách ve světě neuromodulačních technologií a terapií. Velice kvalitní akce nabitá tím nejzajímavějším ze světa moderních technologií v algeziologii je jedním z taháků roku. V posledním konání akce byla rovněž novinkou prekonference v podobě „public event“ projektu pro laiky, studenty a novináře za účelem osvěty o těchto terapiích jak směrem k veřejnosti, tak dostat atraktivní terapii více na oči široké odborné obce a přilákat a vybídnout k mezioborové spolupráci. Svůj účel akce splnila nadmíru a především pacientské příběhy s autentickým sdělením svého „testimony“ přímo v sále bylo velmi atraktivní a efektní.

Letos jsme pro Vás připravili akci odbornou v podobě prekonference a to workshopu na téma: Programming neuromodulačních technologií (SCS/PNS) konané na půdě CLB FN Motol.

774 590 100

Načítací animace Načítání…
EAD Logo Trvá to moc dlouho?

Načíst znovu Načíst dokument znovu
| Otevřít Otevřít v nové kartě

Všechny výnosy výukových akcí pod patronací AIA SSLB budou použity pro další rozvoj programu vzdělávací platformy akademie intervenční algeziologie a podporu vzdělávání v algeziologii.

Simulační centrum AIA FNKV a 3. LF UK
Ústav anatomie 3. lékařské fakulty
Univerzita Karlova
Ruská 57, 100 00 Praha 10