16.10.2024: AIA workshop ULTRASOUND BASIC

Základní algeziologické techniky  pod navigací ultrazvukem. Většina „šikovných“ algeziologů se rekrutuje z „regionalistů“  anesteziologů, a tak jsme si vzali na pomoc ty nejlepší z nejlepších z. pracovišť SSLB, kteří jsou v tom kovaní a mají lektorského ducha a připravili pro Vás. BASIC COURSE. Umět perfektně jak anatomii, topografii, tak sonovizualizaci oblastí, které jsou extrémně poutavé a odborně atraktivní i pro algeziology je trochu věda. Spojili jsme tedy potřebné s užitečným a kurz designovaný pro algeziology je tady a v naší Akademii Intervenční Algeziologie (AIA SSLB) kurz figuruje pod hlavičkou BASIC, tedy se zaměřením na ty typy intervencí,  které jsou nejčastější a měl by je. umět poskytnout každý na akreditovaném pracovišti algeziologického typu.

Pokud jsi absolvoval/a již nějaké ty základy UZ navigace v regionálních metodách ať už ve světě „Pain medicine“, nebo „Anaesthesiology“,  rozhodně je tenhle kurz stále pro tebe, jistě bude prostor i pro tip and tricks a networking, resp.kuloární debaty. nad snackem, prostě „hands on“ záležitost pro tebe.

Starat se o tebe budou pečlivě vybraní mentoři z řad zjkušených „regionalistů“ SSLB ČLS JEP.

 

774 590 100
Načítací animace Načítání…
EAD Logo Trvá to moc dlouho?

Načíst znovu Načíst dokument znovu
| Otevřít Otevřít v nové kartě

Všechny výnosy výukových akcí pod patronací AIA SSLB budou použity pro další rozvoj programu vzdělávací platformy akademie intervenční algeziologie a podporu vzdělávání v algeziologii.

Simulační centrum AIA FNKV a 3. LF UK
Ústav anatomie 3. lékařské fakulty
Univerzita Karlova
Ruská 57, 100 00 Praha 10